DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish
DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

EXPERTS A MÚRCIA

La Regió de Múrcia posseeix més de milió i mig d'habitants, a més de ser àmpliament coneguda per la seva producció agrícola, els seus vins amb Denominació d'Origen i les flors espectaculars a nivell europeu.

A nivell territorial posseeix una gran sortida al mar, platges verges i la llacuna salada del Mar Menor, entre els seus interessos turístics.

Múrcia és història, tradició, natura, mar i muntanya. Una regió que obre les seves portes generosament a qui es vulgui assentar a les seves belles terres.

Per això, som aquí. Múrcia ens ha enamorat i estem segurs que et conquerirà. Som experts en aquesta zona. Escull el teu proper destí, nosaltres t'ajudem.

àguiles

Situada al Golf de Mazarrón, pertanyent a la Costa Càlida del Mar Mediterrani, hi ha poc més de 37.000 habitants. Les seves platges són populars entre propis i turistes, a més del Carnaval de Águilas, declarat com a Interès Turístic Internacional l'any 2015.

Lorca

La tercera ciutat en habitants, darrere de Múrcia i Cartagena, amb més de 96.000 habitants entre el nucli urbà i les pedanies circumdants. El seu interès turístic més gran és el Castell de Lorca, una fortalesa medieval del segle XV, la seva arquitectura barroca i les processons de Setmana Santa, declarades Festes d'Interès Turístic Internacional, atrauen molts turistes nacionals i estrangers.

Bolnuevo

És una pedania pertanyent al municipi de Mazarrón, amb més de 1000 habitants. Actualment, hi ha diverses urbanitzacions destinades a la temporada estival. Entre els seus destins hi ha les gredes encantades i les bellíssimes cales, les quals formen una badia que amaga l'Illa dels Llops, catalogada com a Zona Especial de Protecció d'Aus.

Camposol

Pertanyent al Municipi de Mazarrón, és una de les urbanitzacions de noves edificacions que s'assenten a prop de la Pedania El Saladillo, composta majoritàriament per estrangers. Té les seves festes durant agost, temps en què es reuneixen tots els habitants per tenir un ambient de convivència, amenitzat per presentacions musicals i degustació de menjar.

Maçaró

Aquest municipi pertanyent a la Regió de Múrcia, se situa a la comarca natural del Baix Guadalentín. Té prop de 33.000 habitants distribuïts entre el nucli urbà, el Port de Mazarrón i les diferents pedanies circumdants. És un dels principals centres turístics de la regió, gràcies a les platges. Amb un agradable clima durant la majoria de l´any, i un ambient tranquil, perfecte per descansar.

Port de Mazarrón

Pertanyent al municipi de Mazarrón, se situa a la línia de Costa del Mar Mediterrani, al Golf de Mazarrón, un dels enclavaments turístics importants de la Costa Càlida. Compte amb 11.000 habitants, amb importants complexos residencials turístics, vingut de gust per propis i estrangers per a les èpoques estivals.

Isla Plana

És una illa i localitat del municipi de Cartagena, a 23 km a l'oest del nucli urbà. De la seva població de menys de mil habitants, la meitat són estrangers, atrets principalment per les platges turístiques. L'illot està protegit com a parc natural dins l'espai d'Illes i Illots del Litoral Mediterrani, també com a Zona Especial de Protecció per a Aus.

L'Azodia

És una localitat situada a l'oest de Cartagena, propera al port de Mazarrón, actualment formada per diverses concentracions urbanístiques al llarg del límit marítim i natural dins una àrea urbana i rural. Gràcies als seus paisatges naturals, la badia encantadora, les seves aigües manses i tranquil·les i els punts de vigilància de costes, és perfecte per descansar allunyat del tràfec de la ciutat.

Cartagena

La bellíssima ciutat de Cartagena, posseeix història que es remunta als temps de l'Imperi Romà, del qual queden vestigis per gaudir avui dia, a més de cultura, tradició i modernitat alhora. Gràcies al Mar Mediterrani es gaudeix d´un agradable clima la major part de l´any.

Al nucli urbà es troben tot el necessari, tant per al dia a dia, com per a l'oci i la recreació. També es destaca els diferents mitjans de transport i vies, per comunicar-se amb els altres municipis circumdants i altres punts de la Regió.

Cartagena és, sens dubte, una ciutat molt completa per viure, ho té tot, ja sigui per a temporades estivals, com per radicar-se permanentment.

Corvera

És una pedania pertanyent a la ciutat de Múrcia, amb poc menys de 5.000 habitants, es troba a 20 km de Múrcia, a prop de la Serra de Carrascoy. Per la seva situació geogràfica es pot gaudir de la vida en contacte amb la natura, perfecte per als que desitgen tranquil·litat sense allunyar-se gaire de la ciutat.

La Manga

És una localitat de summa importància pel centre turístic, administrada entre Cartagena i San Javier. La seva població permanent es troba en més de 16.000 habitants, mentre que a les èpoques estivals ascendeix als 200.000 gràcies als turistes.

La Manga Club Resort

Un dels resorts més complets de la Regió de Múrcia, a 15 minuts de Cartagena i 40 minuts de Múrcia capital. Amb àmplies instal·lacions per practicar diferents esports com golf, tennis i futbol; també té més de 15 bars i restaurants, platja amb accés privat i altres instal·lacions per a l'oci i la recreació.

El resort també compta amb una gamma de propietats per escollir, sent una de les millors inversions que podreu fer. Aquí gaudireu de la comoditat del resort, envoltat de bells paratges naturals.

los Alcázares

Situat a la ribera del Mar Menor, amb gairebé 17.000 habitants, és una localitat envoltada de platges i bones connexions de transport, a més a més d'una bona gastronomia basada en els productes locals. Entre els set quilòmetres de platges es poden practicar diferents esports nàutics, aprofitar l'entorn per fer senderisme, anar a qualsevol dels seus 22 camps de golf i molt més. Els Alcàsser et reben amb els braços oberts.

Múrcia

Considerada la setena ciutat més poblada dEspanya, té una població de més de 670.000 habitants, entre el nucli urbà i la zona metropolitana. Múrcia és popularment coneguda com l'Horta d'Europa, gràcies a la seva famosa i fèrtil horta. Actualment té una forta indústria alimentària, tèxtil, química, de destil·lació, fabricació de mobles i materials de construcció.

A la cultura i educació compta amb una gran tradició educativa gràcies a la primera universitat, fundada el 1272. També, posseeix llocs esplèndids, representatius dels segles d'abans, que avui són patrimoni històric i artístic com la Catedral i el Casino.

Múrcia és alegre, prova d'això són les festes de primavera i les processons de Setmana Santa, declarades d'Interès Turístic Internacional. Afegeix la seva gastronomia, el seu agradable clima, la seva gent amable i càlida i tens el destí perfecte per gaudir una nova temporada a la teva vida.

Sant Pere del Pinatar

Municipi situat entre les riberes del Mar Mediterrani i del Mar Menor, per la qual cosa disposa d'un gran atractiu turístic i ecològic. La seva situació geogràfica i el seu clima de tipus mediterrani sec, el converteixen en una destinació perfecta per passar les temporades càlides o radicar-se permanentment. Per si això és poc, és a prop d'altres poblacions i ciutats de la costa mediterrània, per tenir tots els avantatges de viure entre el mar i la muntanya, a prop de les comoditats de la ciutat i amb la tranquil·litat d'un ambient natural.

Torre Pacheco

Aquest municipi de la Regió de Múrcia es troba a la plana del Camp de Cartagena, a 8 km de les platges del Mar Menor. Amb menys de 38.000 habitants, és una zona tranquil·la per viure, ja sigui de forma permanent oa les temporades estivals. Té un clima agradable, suavitzat per la brisa marina, a més dels Espais Naturals Protegits, Jaciments Arqueològics i monuments històrics de caràcter religiós.

Balsicas

És una pedania pertanyent a Torre Pacheco, amb una petita població de 3300 habitants. És possible que en extensió es vegi petita, però compta amb tots els serveis necessaris i espais per a la recreació, l'oci i l'esport. Posseeix diversos accessos de comunicació terrestre, atraient visitants nacionals i internacionals.

Mosa Trajectum

Aquest resort s'ubica a la pedania murciana de Baños i Mendigo, amb àmplies zones verdes i un camp de golf; la seva oferta immobiliària s'està ampliant per a aquells que vulguin gaudir d'un espai en contacte amb la natura i totes les comoditats que ofereix el Resort.

El Valle complex de golf

És una zona esplèndida per als amants d'aquest esport, situat a la pedania de Baños i Mendigo, proper a l'autovia de Múrcia-San Javier i al costat del Parc Natural de “El Valle”, a 15 minuts de Múrcia capital ia 20 minuts de les platges del Mar Menor. La urbanització té tota mena d'habitatges, amb façanes blanques, evocant l'estil mediterrani. Sens dubte, un espai magnífic per descansar en un entorn tranquil i natural.

Hacienda Riquelme Golf Resort

Aquesta urbanització se situa a la localitat de Sucina, Múrcia. Dins la zona podeu trobar un camp de golf de 18 forats, per als amants de l'esport; compta amb altres instal·lacions esportives, supermercat, club social ia 20 minuts de les platges del Mar Menor i altres espais naturals per recórrer.